Ik verhuis! (Kinderboekenweek 2023)


De Kinderboekenweek vindt plaats van 4 tot en met 15 oktober 2023 met dit jaar als Thema is : Bij mij thuis.

Een nieuw begin! Duik die zolder op, zoek alles uit, stop het in een doos om het mee te nemen naar je nieuwe bestemming. MAAR!....je gooit die oude spullen toch niet zomaar weg?! Herinneringen die bewaar je, geef eens iets weg of recycle je oude spullen voor een beter milieu ! En een mooie herinnering aan deze voorstelling gaan we samen creëren!

Melvin gaat verhuizen naar een kleiner huis. Hij is op zijn zolder de laatste spullen aan het uitzoeken om weg te gooien. Maar alles zomaar weggooien is niet hoe het hoort...
Wat hou je, wat gooi je weg en natuurlijk het hergebruiken, want je kan veel meer opnieuw gebruiken dan je denkt! Dat is waar het in deze voorstelling om draait. Leerzaam, interactief, muzikaal en knettergek theater vol dozen!

Door middel van diverse scenes, liedjes en muziek gaan we samen een mooi theatermoment creeren op jullie locatie!

Informatie over de voorstelling:
De voorstelling duurt 45 minuten en is geschikt voor de groepen 1 t/m 4 .Het speeloppervlak betreft mimimaal 5 meter breed, 4 meter diep en 2,5 meter hoog vanwege het meegebrachte decor. Ook graag een vrije groep stroom op maximaal 10 meter van de speellocatie welke ik mag gebruiken. 

Doelgroep: groep 1 t/m 8 

Prijzen:
€700.00/€950.00 inclusief reiskosten door heel Nederland en België, exclusief 9% btw.
Er wordt een klein decor en geluid tot 150 personen meegebracht

(Te boeken vanaf 11 september 2023)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben Melvin Kunst acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Tot binnenkort bij een van mijn shows! Kom na afloop een praatje maken, vind ik altijd leuk!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;