Ik verhuis! (Kinderboekenweek 2023)


De Kinderboekenweek vindt plaats van 4 tot en met 15 oktober 2023 met dit jaar als thema: Bij mij thuis.

In deze interactieve voorstelling kan je luisteren en meedoen met het verhaal van Melvin. Hij gaat verhuizen naar een kleiner huis MAAR!....je gooit die oude spullen toch niet zomaar weg?! Herinneringen die bewaar je, geef eens iets weg of recycle je oude spullen voor een beter milieu ! 

Vandaag is Melvin op zijn zolder de laatste spullen aan het uitzoeken om weg te gooien. Maar alles zomaar weggooien is niet hoe het hoort...
Wat hou je, wat gooi je weg en natuurlijk het hergebruiken, want je kan veel meer opnieuw gebruiken dan je denkt! Dat is waar het in deze voorstelling om draait. Leerzaam, interactief, muzikaal en knettergek theater vol dozen!

We gaan het hebben over ontspullen, afval scheiden, spullen hergebruiken en ook ben ik benieuwd wat jullie zelf op school doen voor de natuur!
Wil je een voorproefje? Kijk dan bij de video`s voor “De Recycle dans’.

Details
* Doelgroep: groep 1 t/m 6
* Duur voorstelling: ongeveer 45 minuten (inclusief klein decor en professioneel geluid tot 200 personen)
* Speelvlak: 4 x 3 meter

Tarieven
3 shows: €375 per show
2 shows: €475 per show
1 show  : €675 per show

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer shows/ personen/ meerdere locaties is altijd mogelijk in overleg!

Boeken?
Ik kijk er met enthousiasme naar uit om bij jullie een fantastische ervaring neer te zetten!
Vul het onderstaande contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Review oktober 2022: (Groep 3 t/m groep 5)
Wauw, wat was de voorstelling van vanmiddag leuk! Er werd gebruik gemaakt van een simpel, maar aansprekend decor. Leuke, passende en soms opzwepende muziek. Erg interactief voor de kinderen. Alle kinderen waren zeer betrokken door de manier van aanspreken. Qua inhoud best pittig voor gr 3, maar mooi verwoord op kindniveau. Super dat de kinderen zo vaak werden uitgenodigd enthousiast mee te bewegen op hun plek. tussendoor waren de kinderen muisstil... de acteur had de kinderen wat dat betreft in z'n broekzak. Er waren fantastische geluidfragmenten die zorgden voor verrassingseffect (vogel, telefoongesprek). Dank dus voor deze leuke voorstelling! De kinderen hebben genoten!

Veel gestelde vragen:
- Kan de show ook buiten gespeeld worden? Helaas niet.
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 90 minuten.
- Waarom is een show €675 euro? De kosten als zzp-er beginnen al met een ongevallenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook is er rekening gehouden met de afschrijving van de apparatuur en het decor. De reiskosten zitten bij de prijs in (gemiddeld €60.00 euro) en naast alles zijn er ook kosten zoals de muziek, de repetitietijd, zangles, spellessen en helemaal onderaan moet er wat overblijven om van te leven en nieuwe shows te ontwikkelen.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Jazeker! De reiskosten na de Nederlandse grens zullen bij de prijs opgeteld worden.
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die beter aansluit op deze doelgroep.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben Melvin Kunst acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Tot binnenkort bij een van mijn shows! Kom na afloop een praatje maken, vind ik altijd leuk!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;