De Eigenwijze Prullenbak!


Welkom bij "De eigenwijze prullenbak" - de meest interactieve en educatieve kindershow over recyclen tot nu toe van theatermaker Melvin Kunst. In deze spannende show worden kinderen op een speelse manier bewust gemaakt van het belang van recycling en duurzaamheid.

In "De eigenwijze prullenbak" staat een levendige en ietwat chagerijnige prullenbak centraal. Deze prullenbak heeft een eigen willetje en is vastberaden, hij wil helemaal niets in zijn bak...en Melvin, die begrijpt dat niet. ..recyclen is toch juist leuk?!

Tijdens deze interactieve en leerzame voorstelling voor de groepen 1 tot en met 6 neemt Melvin de kinderen mee op avontuur door middel van interactieve spelletjes, muziek en dans over het feit dat de aarde heel belangrijk is en we er maar een van hebben! Waarom recyclen nodig is en hoe ze zelf kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst. De prullenbak moedigt hen uiteindelijk aan om afval te scheiden, plastic flessen te hergebruiken, papier te recyclen en nog veel meer!

Details
* Speeldata : Vanaf 1 pktober 2024
* Doelgroep: groep 1 t/m 6
* Duur voorstelling: 40-45 minuten (inclusief klein decor en professioneel geluid tot 300 personen)
* Speelvlak: 4 meter breed, 4 meter diep en 2,5 meter hoog 

Tarieven**
2 shows: €475 per show
1 show  : €675 per show

* De prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland en exclusief 9% btw.
* Meer shows/ personen/ meerdere locaties is altijd mogelijk in overleg!
* Deze prijzen gelden voor meerdere shows op dezelfde dag.

Boeken
Ik kijk er met enthousiasme naar uit om bij jullie een fantastische ervaring neer te zetten!
Telefonisch contact vooraf geniet de voorkeur zo kunnen wij direct uw wensen bespreken.

Tijdens de Kinderboekenweek 2023 speelde Melvin 13 maal zijn leerzame voorstelling "ik verhuis'. Hieronder vindt u een review van een de locaties:

Wij hebben de voorstelling als school als heel leuk ervaren. Het paste heel mooi bij ons thema en bij de verhuizing naar de nieuwe school natuurlijk. De kinderen hadden het zichtbaar naar hun zin en ze werden er goed bij betrokken. Ze konden lekker meedansen en meezingen! We kijken er met een heel enthousiast en positief op terug! Nogmaals bedankt!

Veel gestelde vragen:
- Kan de show ook buiten gespeeld worden? Jazeker.
- Hoelang voor de show is Melvin aanwezig? Minimaal 120 minuten.
- Kan ik deze show ook buiten Nederland boeken? Jazeker! De reiskosten na de Nederlandse grens zullen bij de prijs opgeteld worden.
- Is deze show ook geschikt voor speciaal onderwijs? Helaas niet, maar wellicht komt er een show in de toekomst die beter aansluit op deze doelgroep.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben Melvin Kunst acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Tot binnenkort bij een van mijn shows! Kom na afloop een praatje maken, vind ik altijd leuk!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;