Daan Duurzaam en de linke soep


Deze voorstelling is een vervolg op “De zeemeermin en de linke soep” (maar kan ook als afzonderlijk deel gezien worden).

We ontmoeten Daan Duurzaam, die strijdt voor een wereld zonder wegwerpplastic. Hij doet dat door, al suppend, plastic afval uit de zee te vissen. Zo ontmoet hij zeemeermin. Zij zien elkaar…….  En vallen als een blok voor elkaar! Voordat ze hun liefde uit kunnen spreken, gebeuren er nog heftige dingen. Op het strand redt Daan een krab en een zeehond en terwijl hij onder water op zoek gaat naar zeemeermin, komt er een ENORME haai aangezwommen! Wat is er met hem aan de hand? Hij lijkt heel erg ziek. Gelukkig zwemt er toevállig een verpleegsterhaai voorbij. Zij regelt met spoed een dokter en een operatieteam. Het publiek zal ook een paar handjes toe moeten steken. Hoe zal dit aflopen?

Een spannende interactieve voorstelling over de gevolgen van plastic afval in de zee.

Leeftijd: 3-99 jaar

Duur: 45 minuten

Speelruimte 6 x 4 meter

Prijs: 1 voorstelling € 495,00; 2 voorstellingen € 795,00; 3 voorstellingen € 995,00 (op dezelfde dag en locatie, excl. 9% BTW en km-vergoeding)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Tineke Jonkman en ik ben eigenaar van Theater Poppekus en poppenspeelster. Ik werk met een team van enthousiaste zzp-ers en wij maken educatieve grappige voorstellingen die bijna altijd iets te maken hebben met de natuur. Voor dit platform breng ik graag onze twee voorstellingen over de plasticsoep onder de aandacht: "De zeemeermin en de linke soep" en "Daan Duurzaam en de linke soep". Deze laatste is een vervolg op de eerste maar kan ook heel goed afzonderlijk worden gezien.  Ze laten zien wat het plastic afval teweegbrengt onder het wateroppervlak.
Ik ben lid van de NVP/UNIMA (vereniging voor het poppenspel), waar wij het poppenspel promoten. 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;