De brandnetelheks


In deze magische voorstelling, wil de boze Brandnetelheks alle mooie bloemen en plantjes op de wereld
veranderen in brandnetels.
Nu moet Aires met hulp van de kinderen en de lieve oude tovenaar dat voorkomen.
Zal het Aires lukken om de heks tegen te houden en de natuur te redden?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Aires Hovens

Toen Aires jong was nam zijn moeder hem vaak mee naar een klein theater in ‘s-Hertogenbosch. Daar kon je elke zondag voor een klein  bedrag genieten van allerlei leuke kindervoorstellingen. Deze fijne jeugdherinneringen hebben ervoor gezorgd dat Aires een grote liefde voor het theater kreeg. Zo groot, dat hij vastberaden werd om zoveel mogelijk zelf op het podium te staan.

Op de leeftijd van 17 jaar is Aires gaan werken bij het Koningstheater in ’s-Hertogenbosch. Hij staat dan nog niet zelf op het podium maar werkt er backstage. In deze periode heeft hij veel kennis opgedaan op het gebied van theatertechniek. Daarnaast heeft hij gewerkt bij Stagelight, Flashlight en het NOB. Al deze ervaringen zijn hem later goed van pas gekomen bij het opzetten van zijn eigen shows.

Omdat Aires niet alleen maar achter de schermen wilde werken, is hij enige tijd later aan de slag gegaan als entertainer. Op verschillende campings was hij werkzaam in animatieteams. Daarnaast heeft hij bij het entertainment gewerkt in verschillende parken zoals Het Land van Ooit, Slagharen, Oud Valkeveen en Landal GreenParks. Het was dan ook in deze tijd dat hij zijn affiniteit met de doelgroep kinderen ontdekte.

In de loop van Aires zijn twintiger jaren werd de wens om een eigen show te hebben steeds groter. Op het toneel staan voor een groot publiek, dát is waar Aires altijd al van droomde. Hij had als kind zijnde ook een buitengewone fascinatie voor magie en illusies. Hij besloot dan ook dat hij zelf een magic act wilde hebben. Dit is echter niet iets wat over één dag ijs gaat. Dat gaat gepaard met een hoop tijd, energie, wilskracht en doorzettingsvermogen. Aires begon met optreden op open podia en deed mee aan verschillende talentenjachten. Iets wat dus klein begon bouwde zich na verloop van tijd uit tot een steeds professionelere voorstelling met vele grote illusies, meerdere assistentes en een technisch- en creatief team.

Het was ook in dezelfde periode dat Aires een start maakte met het opzetten van een kindervoorstelling. Toen ook deze voorstelling steeds groter werd, kwam Aires voor een moeilijke keuze te staan. Hij zou graag beide voorstellingen vast willen houden, maar hij wilt zich tevens volledig in kunnen zetten voor de kwaliteit. En omdat mensen nu eenmaal niet in tweeën te splitsen zijn, heeft hij de keus gemaakt om te stoppen met zijn magic act. Geen gemakkelijke keuze, maar wel de juiste. Hij zou het voor geen goud op willen geven om voor kinderen op te treden. Dáár ligt zijn kracht, en dat is waar hijzelf het meest van geniet!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;