Louise Doornenbal (1)

Binnen mijn werk als leerkracht ( nu speciaal onderwijs, maar ook met ervaring in het PO) werk ik aan het onwikkelen van het creatief vermogen bij en van leerlingen door aan de ene kant theater met ze te maken ( schrijven altijd mee) maar ook door lessen, series en projecten te ontwerpen die dit aanzet. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de HKU Master Kunsteducatie met specialisatie Ludodidactiek en Co- creatie.

Naast dit heb ik ook een regisseursopleiding , en mijn vakopleiding drama afgerond. Ik werk als gecertificeerd ICCer en mag hiernaast ook ICCers opleiden. Daarnaast geef ik trainingen van de methodiek Speel Je Wijs van Irma Smegen.

Ik geef 'KunstInDeKlas'waarbij ik leerlingen hun verbeedend vermogen laat ontdekken. Daarnaast leren ze leervragen bedenken en nieuwe ontwerpen maken bij bestaande dingen en herbenoemen. 

Sinds dit en komend schooljaar ( 2020-2022) werk ik mee binnen de werkgroep 'digitale geletterdheid' waar we lessen ontwikkelen die aansluiten bij de leerlijn, leskisten ontwikkelen en een innovatielab opzetten. Dit doe ik voor 41 scholen binnen de stichting.

0 voorstellingen gevonden van Louise Doornenbal (1)

;