Rondleiding onderbouw BO


Kinderen krijgen een interactieve rondleiding in kleine groepjes door het museum. Ze ervaren de boomgaard door de geschiedenis en seizoenen heen. Ze leren over insecten en kriebelbeestjes en mogen verschillende appeltjes proeven.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Een bezoek aan het Fruitteeltmuseum in Kapelle is een ontdekkingstocht door de geschiedenis van het fruit en de fruitteelt. Het museum heeft in mei 2018 een complete herinrichting afgerond. De vaste expositie heeft een metamorfose ondergaan. Naast de oude vertrouwde gereedschappen en andere objecten, zijn er nog niet eerder tentoongestelde zaken te zien. Nieuw zijn ook de interactieve fruitbomen met hun eigen verhaal. De oude veiling met de werkende veilingklok heeft een prominente plaats behouden in het museum.

In de museumtuin, een onderdeel van het museum groeien wel 170 verschillende fruitbomen, voornamelijk oude appel- en perenrassen. We bieden een apart programma aan voor onder- en bovenbouw van de basisscholen!

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;