Hilarisch theater rondom: De Volle maan!


De Dames de Wolff hebben het er maar druk mee. Ze VOELEN de volle maan en DAT betekent dus,.....dat ze zich vergrijpen aan de kip van de buren én soms de lieve kinders uit het publiek. Dit is natuurlijk theater met een dikke, vette knipoog, maar DE MAAN DOET ZEKER WAT MET JE! Vervolgens moeten de Dames dus steeds opnieuwe verhuizen. Wat een toestand,... en zo reizen ze door het hele land. Van Scherpenzeel naar Lutjebroek, wonen ze ineens bij jou om de hoek? Of Via Utrecht komen ze DAN bij jou terecht. We spelen gepassioneerd, mimisch én met klinkende liedjes! Je leert ook nog een beetje Topografie. Hihi! Geschikt voor de leeftijd: 4 t/m 10 jaar. De voorstelling duurt 45 minuten.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

De dames de Wolff kijken maandelijks uit naar het prachtige natuurverschijnsel: de volle maan! Of kijken ze er toch NIET naar uit? Is het zo 'n gedoe. Als de volle maan in aantocht is VOELEN de Dames dat en dan wordt 't ERG lastig om zich niet te vergrijpen aaannnn,.......Lieve kinders. Dit is natuurlijk hele grappige, toffe voorstelling, met een dikke vette knipoog. de dames moeten dus STEEDS opnieuw verhuizen. van Scherpenzeel naar Lutjebroek, en via Utrecht komen ze vanzelf bij JOU terecht! Leuk hoor, want je leert OOK nog 's wat over Nederland. We spelen mimisch, gepassioneerd en met klinkende liedjes. De voorstelling is geschikt voor de leeftijd: 4 t/m 10 jaar en duurt 45 minuten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;