De Recycle Machine


Zoekt u een voorstelling voor de onderbouw waarbij de kinderen mee kunnen doen en iets moois leren over de aarde, het milieu en verschillende dieren? Boek de ‘De Recycle Machine’ op uw locatie!

Dit verhaal speelt zich af in Het Feesthotel van directeur Melvin. Op deze bijzondere plek is van alles te leren en te ontdekken. En dit alles hebben we te danken aan Roger, de avontuurlijke opa van Melvin uit Amerika. Eerst altijd op reis gegaan, toen een feestelijke plek gemaakt om zijn vrienden van de lange reizen uit te nodigen en deze plek ligt nu in handen van zijn kleinzoon Melvin.

En alle verhalen die zijn opa heeft beleefd, vertelt Melvin je graag! Melvin weet dankzij opa zoveel over de aarde en het milieu en dat is super leuk! 

Zo heeft zijn opa een hele coole Recycle Machine gemaakt! Deze machine maakt al het oude opnieuw tot iets bruikbaar! Maar hij is kapot……
Enkel met de hulp van alle kinderen krijgen we deze machine, die werkt op menselijke energie, weer op gang!

Uw kinderen zullen na deze voorstelling moe zijn van al het meedoen, meer kennis hebben van de aarde en het milieu en dat op een simpele manier verwoord vol humor!

Informatie over de voorstelling:

Het speeloppervlak betreft mimimaal 5 meter breed, 4 meter diep en 2,5 meter hoog vanwege het meegebrachte decor. Ook graag een vrije groep stroom op maximaal 10 meter van de speellocatie welke ik mag gebruiken. 

Prijzen:

€700.00/€950.00 inclusief reiskosten door heel Nederland en België, exclusief 9% btw.
Een of twee voorstellingen van 45 minuten met een klein decor, geluid tot 200 personen.

Deze voorstelling is ook te boeken voor de Nationale Voorleesdagen, afsluiting van het schooljaar of gewoon als leerzame voorstelling op bijvoorbeeld jouw school!

Review oktober 2022: (Groep 3 t/m groep 5)

Wauw, wat was de voorstelling van vanmiddag leuk! Er werd gebruik gemaakt van een simpel, maar aansprekend decor. Leuke, passende en soms opzwepende muziek. Erg interactief voor de kinderen. Alle kinderen waren zeer betrokken door de manier van aanspreken. Qua inhoud best pittig voor gr 3, maar mooi verwoord op kindniveau. Super dat de kinderen zo vaak werden uitgenodigd enthousiast mee te bewegen op hun plek. tussendoor waren de kinderen muisstil... de acteur had de kinderen wat dat betreft in z'n broekzak. Er waren fantastische geluidfragmenten die zorgden voor verrassingseffect (vogel, telefoongesprek). Dank dus voor deze leuke voorstelling! De kinderen hebben genoten!

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben Melvin Kunst acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Tot binnenkort bij een van mijn shows! Kom na afloop een praatje maken, vind ik altijd leuk!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;