Kindervoorstelling : De Recycle Machine


Zoekt u een voorstelling waarbij de kinderen mee kunnen doen en iets moois leren over de aarde en het milieu? Boek de ‘De Recycle Machine’ op uw locatie!

Dit verhaal speelt zich af in Het Feesthotel van directeur Melvin. Op deze bijzondere plek is van alles te leren en te ontdekken.  En dit alles hebben we te danken aan Roger, de avontuurlijke opa van Melvin uit Amerika.
En alle verhalen die zijn opa heeft beleefd vertelt Melvin je graag vanuit Het Feesthotel! 

Zo heeft zijn opa een Recycle Machine gemaakt! Deze machine maakt al het oude opnieuw tot iets bruikbaar! Maar hij is kapot……
Enkel met de hulp van alle kinderen krijgen we deze machine, die werkt op menselijke energie, weer op gang!

Uw kinderen zullen tijdens deze voorstelling mogen zwaaien, klappen, springen en als je het antwoord weet op een van de vele vragen over zwerfafval roep het dan zo luid je kan!

Informatie over de voorstelling:

Het speeloppervlak betreft mimimaal 5 meter breed, 4 meter diep en 2,5 meter hoog vanwege het meegebrachte decor. Ook graag een vrije groep stroom op maximaal 10 meter van de speellocatie welke ik mag gebruiken. 

Doelgroep: groep 1 t/m 6

Prijzen:
€700.00/€950.00 inclusief reiskosten door heel Nederland en België, exclusief 9% btw.
Een of twee voorstellingen van 45 minuten met een klein decor, geluid tot 150 personen.

Deze voorstelling is ook te boeken voor de Nationale Voorleesdagen, afsluiting van het schooljaar of gewoon als leerzame voorstelling op bijvoorbeeld jouw school!

Review oktober 2022: (Groep 3 t/m groep 5)

Wauw, wat was de voorstelling van vanmiddag leuk! Er werd gebruik gemaakt van een simpel, maar aansprekend decor. Leuke, passende en soms opzwepende muziek. Erg interactief voor de kinderen. Alle kinderen waren zeer betrokken door de manier van aanspreken. Qua inhoud best pittig voor gr 3, maar mooi verwoord op kindniveau. Super dat de kinderen zo vaak werden uitgenodigd enthousiast mee te bewegen op hun plek. tussendoor waren de kinderen muisstil... de acteur had de kinderen wat dat betreft in z'n broekzak. Er waren fantastische geluidfragmenten die zorgden voor verrassingseffect (vogel, telefoongesprek). Dank dus voor deze leuke voorstelling! De kinderen hebben genoten!

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Ik ben Melvin Kunst acteur en theatermaker in hart en nieren met een liefde voor de onbevangenheid van kinderen!
Met mijn voorstellingen breng ik graag een stukje plezier in je dag en kom ik je entertainen met alles wat ik in mij heb! Een voorstelling anders dan anderen, dat is verzekerd!

Tot binnenkort bij een van mijn shows! Kom na afloop een praatje maken, vind ik altijd leuk!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;