Boks-je-kunst 👊 Workshops met instructiefilmpjes van Bob


Niet beschikbaar in juni/juli/augustus

Knutselboksen voor kinderen met inspirerende (rest)materialen

Zoek je een uitdagende Kinderworkshop voor op een festival, kinderfeest of voor in jou klas?

Boks-je-Kunst creëert fantasierijke knutselboksen voor iedereen vanaf 7 jaar die van creatief bezig zijn houdt. Een Boks-je-Kunst zit vol unieke (rest)materialen die wij met zorg en plezier voor jou hebben verzameld. Zo maakt Boks-je-Kunst je niet alleen creatiever maar ook een beetje bewuster. Daarnaast stimuleert Boks-je-Kunst vindingrijkheid en prikkelt je fantasie. In de Boks vind je allerlei duurzame materialen om een origineel stukje kunst te maken én bij elke boks zit een instructiefilmpje van Bob.

Bij video's staan er een aantal 👊

Wil je Boks-je-kunst in de klas dan passen wij de boks aan aan het aantal kinderen in de klas, dus één grote boks, inclusief alle materialen en instructiefilm en eventuele begeleiding door een van onze kunstenaars.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Studio Saar ontwikkeld kunsteducatief lesmateriaal voor het basisonderwijs en laat leerlingen nadenken over belangrijke maatschappelijke thema’s bv de plastic soep. Het lesmateriaal heeft een maatschappelijke insteek en verbindt kunst en kennis met elkaar. Er wordt gewerkt met zo veel mogelijk kosteloze materialen wat kinderen de ruimte geeft volop te experimenteren en hun creativiteit te ontwikkelen.

www.studiosaareducatie.nl

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;