Rikkie en Bruno en de plastic zee


(scroll voor meer foto's en video naar onderaan deze pagina!)

Korte beschrijving: Met levensgrote poppen spelen we een spannend verhaal over een zeemeermin en een plasticmonster in de zee.

Het verhaal:

Rikkie en Bruno gaan een dagje naar het strand. Daar ontmoeten ze de zeemeermin Mara. Samen met haar mogen ze het mooie onderwaterrijk Atlantis bezoeken. Rikkie en Bruno vinden het daar fantastisch, maar helaas wil een Plastic monster de zee boven Atlantis veranderen in een groot plastic eiland. Als dat lukt zal Atlantis verdwijnen. Rikkie en Bruno willen helpen om het plasticmonster te verslaan, maar dan moeten ze eerst De Oude Schelp om raad vragen. Samen met Alba de Albatros gaan ze op weg...

Beschrijving:

Een sprookjesachtige voorstelling met kleine en grote poppen. Mooie poetische onderwatertaferelen met muziek worden afgewisseld met de spannende en vaak komische belevenissen van Rikkie en Bruno.

Thema:

Op een luchtige manier komt de vervuiling van de zee door plastic aan bod, verpakt in een spannend verhaal.      

Spelers: Alice Ruijters en Angela de Rie

vereisten zaal:

Wij hebben een speelvlak nodig van minimaal 4 x 4 meter.

Podium is niet noodzakelijk. De vlakke vloer voldoet.

Geluidstechniek:

Wij brengen een eigen geluidsinstallatie mee, en als nodig zendmicrofoons en ontvangers.

Geluidstechnicus: Luc Willekens of Marc Spee

Lichttechniek: De zaal hoeft niet echt verduisterd te worden. Wij brenegen een eigen theaterlamp mee als aanvulling op het aanwezige daglicht.

Duur: 45 minuten

Interactieve momenten:

Tijdens de voorstelling kunnen de kinderen het monster bv. de verkeerde kant op wijzen en na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen de dierenpoppen Rikkie en Bruno ontmoeten of het plasticmonster en de zeemeermin van dichtbij bekijken.

Prijzen: tot 50 personen: 500 euro

van 50 tot 70 personen: 600 euro

van 70 tot 100 personen: 700 euro

2 voorstellingen op een dag: 850 euro

3 voorstellingen op een dag: 950 euro

Prijzen zijn exclusief reiskosten 0,25 vanaf Amsterdam

 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Theater Compagnie Alice maakt voorstellingen met grote poppen waaarin de kwetsbaarheid van de natuur en het milieu een grote rol spelen.

In Redders van het regenwoud moeten twee kinderen het opnemen tegen een projectontwikkelaar die alle bomen wil omkappen, in Rikkie en Bruno en de plasticzee gaan de twee hoofdpersonages op zoek naar het plasticmonster en in Schaap in het bos ontmoet een schaap allerlei dieren die in het bos wonen.

Karakteristiek voor onze voorstellingen zijn de bijzondere zelfgemaakte poppen waarmee de spelers door de ruimte bewegen in combinatie met de live muziek en percussie van Marc Spee.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;