Woelig Water - Interactief Muziektheater


'Woelig Water' is de interactieve muziektheatervoorstelling van Tijl Damen voor de Kinderboekenweek 2022 in het thema Gi-Ga-Groen.

De mens is een waterdier. Van vruchtwater tot drinkwater, van toiletbezoek tot plensbui: zijn hele leven is de mens omgeven door en afhankelijk van dit vloeibare goud. Maar wat weten we er eigenlijk van? En moeten we niet wat zuiniger zijn op ons water?
In deze spetterende, educatieve voorstelling stort Tijl Damen een waterval van liedjes, sketches, muzikale acts en wetenswaardigheden uit over zijn publiek, waarbij 'Water' in alle facetten verkend wordt, zoals: Plastic soep, drinkwaterverbruik, waterbouw, kringloop van het water of zeespiegelstijging. De voorstelling zit vol interactie: het publiek wordt op allerlei manieren actief betrokken.

Praktisch:
- Er is een variant voor de onderbouw en voor de bovenbouw.
- Voorstelling kan enkel binnen worden gespeeld in een ruimte die verschemerd kan worden.
- Lengte voorstelling: ca. 45 min.
- Voorstelling is inclusief eigen licht/geluid.

Indicatie kosten:
1 voorstelling: 700,- tot 900,-
2e en 3e voorstelling: 50% reductie.
( prijzen incl. eigen licht/geluid, géén bijkomende reiskosten)

 

De Kinderboekenweek 2022 wordt georganiseerd door de CPNB en vindt plaats van 5 t/m 16 oktober 2022. Tijl Damen schrijft ieder jaar een voorstelling die aansluit bij het thema van de Kinderboekenweek. In 2022 is het thema van de Kinderboekenweek 'Gi-Ga-Groen'. De interactieve voorstelling 'Woelig Water' is te boeken in en rond de Kinderboekenweek 2022, maar ook daarna sluit deze voorstelling mooi aan bij educatieve projecten rond de thema's natuur, water, duurzaamheid en leefomgeving.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Vul een datum in voor de activiteit.

Tijl Damen schrijft en speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen/ familievoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Afwisselende, energieke theatershows, opgebouwd uit aanstekelijke liedjes, live muziek, acts, humor en veel interactie met het publiek.

Als geen ander is Tijl in staat af te stemmen op zijn publiek en hen voor zich in te nemen. Of het nu kleuters zijn, een hele basisschool of complete gezinnen: met zijn ongeremde energie en enthousiasme trekt Tijl iedereen over de streep om, soms ondanks zichzelf, mee te doen.

Naast kinder- en familievoorstellingen speelt Tijl ook voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij iedere show wordt een programma samengesteld dat goed aansluit bij de mogelijkheden en samenstelling van het publiek.

Tijl Damen begon ooit in het basisonderwijs als leerkracht, maar liet dat al vrij snel los om zich volledig te richten op het schrijven en spelen van liedjes en kindervoorstellingen. Inmiddels staat hij al bijna 15 jaar op het podium en speelt hij jaarlijks ruim 200 voorstellingen!

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;